Category: OPINIONE

1 20 21 22 23 24 25 220 / 245 POSTS
Lista e veteranëve, krimi i thjeshtë i përsosur i radhës

Lista e veteranëve, krimi i thjeshtë i përsosur i radhës

Nga: ARBEN IDRIZI Kuptohet, fryrja e listave të veteranëve është vetëm një krim më shumë në listën e përgjithshme të krimeve të kryera që nga lufta n ...
Trump-Erdogan, një duel humbësish

Trump-Erdogan, një duel humbësish

Përpara se ta shtyjnë shumë përpara ndeshjen e tyre, Donald Trump dhe Erdogan do të qe mirë të ndërgjegjësoheshin. Në të kundërt do të ishin dhe njëri ...
Pse kemi krizë të valutës në Turqi

Pse kemi krizë të valutës në Turqi

Autori: Berat Rukiqi Kriza politike dhe ekonomike ne Turqi, shkaktoj rekord negativ historik te vleres se lires turke ne raport me dollarin amerikan, ...
I diskriminojmë pastaj natyrshëm edhe i vrasim

I diskriminojmë pastaj natyrshëm edhe i vrasim

Vrasjet e grave dhe vajzave tona po ndodhin nga sistemi që kemi krijuar si shtet. Fillimisht i kemi zhveshur nga të gjitha të drejtat e tyre, i kemi p ...
Hashim Thaçi po tallet me një popull

Hashim Thaçi po tallet me një popull

Presidenti Hashim Thaçi po tallet me një popull. Ai me deklaratat e veprimet e veta po e fyen një popull. Një ditë flet për kompromise të dëmshme e të ...
Refuzimi i të vërtetës

Refuzimi i të vërtetës

Refuzimi i politikës kosovare të bashkëjetojë me të vërtetën për veten, ka marrë përmasa të një autizmi politik, i cili ka pak gjasa të tejkalohet në ...
Berat Buzhala: Sëmundja nga e cila vuan Presidenti Thaçi

Berat Buzhala: Sëmundja nga e cila vuan Presidenti Thaçi

Nëse Presidenti Thaçi është duke e lexuar këtë shkrim, duhet të këtë filluar të nënqeshet, i ekzaltuar si një fëmijë në shitore të lojërave, që po i j ...
RAGIP SYLAJ – NJË INTELEKTUAL I SHKALLËVE ELITARE

RAGIP SYLAJ – NJË INTELEKTUAL I SHKALLËVE ELITARE

Ragip Sylaj qe gazetar, poet, prozator, dramaturg, kritik, eseist – shkrimtar i shkallëve më elitare, por edhe njeri i rrallë e me vlera shumë të lart ...
Berat Buzhala: E Kadri Veseli ku është zhdukur??

Berat Buzhala: E Kadri Veseli ku është zhdukur??

z. Veseli, kudo që ndodhësh, nëse rastësisht po e lexon këtë shkrim, dëshiroj të të pyes, fillimisht si jeni më shëndet, dhe pastaj ca pyetje politike ...
Aksident, edhe sa të vdekur!

Aksident, edhe sa të vdekur!

Jeton RRAKAQI, Asambleist  në Suharekë. Qytetarët e Komunës sonë kushdo qofshi ju edhe mërgimtarë, nga vdekjet e shumta kanë tronditur thellë qdo q ...
1 20 21 22 23 24 25 220 / 245 POSTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19