Category: OPINIONE

1 19 20 21 22 23 25 210 / 245 POSTS
Ka mbetur kush që e do këtë vend?!

Ka mbetur kush që e do këtë vend?!

Nga: VISAR BERISHA Prandaj, para se, mos e thëntë Zoti, të lirohemi nga prokurorë që i shërbejnë politikës si koracë, qeveritarë dorëlëshuar e dijepa ...
Kulminacioni i çorodisë politike

Kulminacioni i çorodisë politike

(Autori është kolumnist i rregullt ) Njëqind argumente mund të justifikojnë konkludimin që duhet bërë një Delegacion të përbashkët për fazën finale ...
Përgjigje për Blerim Latifin

Përgjigje për Blerim Latifin

Nga: Baton Haxhiu Dilema konsiston midis një marrëveshjeje me pasoja të mundshme në funksionalitet të brendshëm dhe një korrigjimi territorial që sta ...
“Ui ar not problematik gajs…, ui traj tu du agriment…, jesss”

“Ui ar not problematik gajs…, ui traj tu du agriment…, jesss”

Nga: Berat Buzhala Kjo fjali - që ka mundësi të përfundojë në librat e historisë si njëra prej frazave më idiote, duhet të lexohet me akcent të Kazak ...
Mehmet Kraja: Trinia e djallit

Mehmet Kraja: Trinia e djallit

Shkruan: Mehmet Kraja Konfuzioni, manipulimi i opinionit dhe kapja e shtetit. 1. Ndarje e Kosovës, këmbim territoresh, korrigjim kufijsh, ask ...
“Rasti Blakaj” – bombë me sahat kundër liberalizimit!?

“Rasti Blakaj” – bombë me sahat kundër liberalizimit!?

Ramush Haradinaj, si qytetar dhe burrështeti, ka të drejtë të zemërohet përballë mohimit të së vërtetës nga ish prokurori Elez Blakaj, i cili nga jash ...
Sundimi i historisë

Sundimi i historisë

Bërja e shtetit të Kosovës nuk ka qenë ‘kontratë mbi vepër’ në mes nesh dhe atij. Ky shtet është vullnet i yni. I shprehur me politikë, me luftë, me f ...
Albanian fake discourse

Albanian fake discourse

AUTORI: XHEMAL AHMETI Për çdo ditë mediave e rrjeteve sociale botohen dhjetëra, qindra artikuj emrash të dekoruar me tituj akademik. Secili shprehet ...
Pse duhet rilexuar sot Aristoteli

Pse duhet rilexuar sot Aristoteli

Nga: EDIT HOLL Në Liceun e tij në Athinë, Aristoteli zhvilloi një model për maksimizimin e lumturisë, që mund të zbatohej nga individë dhe shoqëri ...
Berat Buzhala: z. Thaçi, z. Haradinaj, z. Veseli, z. Lumezi, lexojeni një histori lufte nga fshati im

Berat Buzhala: z. Thaçi, z. Haradinaj, z. Veseli, z. Lumezi, lexojeni një histori lufte nga fshati im

Jam i përgatitur të etiketohem pishpirik, kolaboracionist, frikacak, por nuk jam i përgatitur të gënjej. Nëse tash nuk ngrihemi në këmbë kundër jush, ...
1 19 20 21 22 23 25 210 / 245 POSTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19