Category: OPINIONE

1 17 18 19 20 21 190 / 203 POSTS
Vetëmohuesi

Vetëmohuesi

Kur më 1991 nga Parlamenti Evropian u shpall laureat i çmimit për mendimin e lirë “Sakharov”, para anëtarëve të këtij institucioni do të paraqitej një ...
Një Përkujtim i Shkurtë për Heroin tim të Parë

Një Përkujtim i Shkurtë për Heroin tim të Parë

  Mbrëmë lëshoj të fundit frymë, simboli i rezistencës kombëtare dhe një prej zërave më të vyer të përpjekjeve politike shqiptare të she ...
Adem Demaçi dhe Ne

Adem Demaçi dhe Ne

Llogaritja finale për jetën e Adem Demaçit është bërë qëmoti, shumë para se këtë të enjte, të na braktiste. Për herë të parë dhe të fundit. Liria e të ...
Distancimi ndaj Botës

Distancimi ndaj Botës

Politika kosovare, ka një distancë problematike ndaj ndryshimeve të rrezikshme në Rendin ndërkombëtarë. Ne jemi të papërgatitur për pasojat e këtyre n ...
Berat Buzhala: Beteja e fundit e Presidentit Thaçi

Berat Buzhala: Beteja e fundit e Presidentit Thaçi

Kreu i shtetit, Presidenti Thaçi, në top prioritet të tij nuk e ka betejën me Serbinë dhe Aleksandër Vuçiqin. Ai në prioritet të tij e ka shndërrimin ...
‘Konflikti i ngrirë’ është thirrje për luftë

‘Konflikti i ngrirë’ është thirrje për luftë

Ithtarët e ‘konfliktit të ngrirë’, besojnë që Serbia me luftë do ta ri-marrë Kosovën, duke i bërë kështu ‘llogaritë përfundimtare’ me shqiptarët dhe m ...
Berat Buzhala: Rikthehet lufta e ndytë e miellit në Kosovë

Berat Buzhala: Rikthehet lufta e ndytë e miellit në Kosovë

Nga: BERAT BUZHALA Institucionet tona, dhe disa media, janë rreshtuar krejtësisht në anën e kompanisë Finesa, pronë e devollëve, duke i shpallur lu ...
Provokacia e prostitutës së vëmendjes

Provokacia e prostitutës së vëmendjes

Nga: FATON ISMAJLI Ideja e paargumentuar e Mustafa Nanos se shumë shqiptarë, sidomos ata të Kosovës, kanë gjak serbi nuk duhet para si tragjike. ...
Në Beograd Mustafa Nanon u rreshtua në taborin serb

Në Beograd Mustafa Nanon u rreshtua në taborin serb

Nga: Bardhyl Mahmuti:  Mustafa Nano u rreshtua në taborin e serbëve “që kërkojnë nga shqiptarët e Luginës së Preshevës të harrojnë Tiranën, të harr ...
Krasniqi i reagon Nanos: Atë që thoni ju Serbia gjithmonë e ka synuar por asnjëherë nuk e ka arritur

Krasniqi i reagon Nanos: Atë që thoni ju Serbia gjithmonë e ka synuar por asnjëherë nuk e ka arritur

Mustafa Nano në një Konferencë në Beograd kishte thënë se kosovarët kanë gjak serbi, e kjo dekleratë ka nxitur historianin Albert Krasniqi të reagoj d ...
1 17 18 19 20 21 190 / 203 POSTS