Category: LAJM KRYESOR

1 370 371 372 373 374 402 3720 / 4016 POSTS
Haradinaj: Kosova është e orientuar për ekonomi të lirë dhe ka krijuar ambient të përshtatshëm për investime

Haradinaj: Kosova është e orientuar për ekonomi të lirë dhe ka krijuar ambient të përshtatshëm për investime

Liria ekonomike e Kosovës ka marrë vlerësim pozitiv nga Heritage Founndation, duke u ranguar më mirë se disa vende të rajonit dhe BE-së. Kjo është dës ...
Serbia s’po i kthen kopjet e dokumenteve kadastrale

Serbia s’po i kthen kopjet e dokumenteve kadastrale

Edhe pse ka marrëveshje ndërmjet Kosovës dhe Serbisë të nënshkruar në Bruksel në vitin 2011, Serbia ende nuk ia ka kthyer Kosovës të gjitha kopjet ori ...
Testi PISA, Kosova synon rezultate më të mira se në vitin 2015

Testi PISA, Kosova synon rezultate më të mira se në vitin 2015

Nxënësit kosovarë këtë vit i janë nënshtruar testit PISA. Për dallim nga herat e kaluara, kësaj rradhe testi është mbajtur në mënyrë digjitale, shk ...
Një komunë në Zvicër e ka stemë shqiponjën me dy krena

Një komunë në Zvicër e ka stemë shqiponjën me dy krena

Komuna zvicerane mbanë një shqiponjë dykrenare si stemë. Ngjashmëria e kësaj shqiponjeje është e madhe me atë që dy futbollistët shqiptar të Kombëtare ...
Kraja troç Qosjes: Vetëm diktatorëve iu caktohet vendi i përmendoreve para vdekjes

Kraja troç Qosjes: Vetëm diktatorëve iu caktohet vendi i përmendoreve para vdekjes

Shkrimtari Mehmet Kraja në një shkrim të publikuar mbrëmë në Gazetën Express ka thënë se drejtuesit e Institutit Albanologjik në Prishtinë, duke mos e ...
Reçica merr mbështetjen e Britanisë së Madhe për trajtimin e viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës

Reçica merr mbështetjen e Britanisë së Madhe për trajtimin e viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, zhvilloi një takim me Baroneshën Britanike, Arminka Helić, njëherësh anëtare e Dhomës së Lord ...
Nxënësit shkojnë në zyrën e Haradinajt, kërkojnë arsim më cilësor

Nxënësit shkojnë në zyrën e Haradinajt, kërkojnë arsim më cilësor

Disa nxënës, në bashkëpunim me përfaqësues të GIZ-it gjerman, të angazhuar rreth projektit “Ngritja e Kapaciteteve në Arsimin Fillor” dhe fushatës për ...
Projektligji i MAP-it: Pagë e njëjtë për punë të njëjtë

Projektligji i MAP-it: Pagë e njëjtë për punë të njëjtë

Projektligji i ri për Pagat i propozuar nga Ministria e Administratës Publike (MAP) rregullon sistemin e pagave dhe shpërblimeve për zyrtarët dhe funk ...
Certifikohen pjesëtarët e FSK-së në kursin për mbijetesë në ujë

Certifikohen pjesëtarët e FSK-së në kursin për mbijetesë në ujë

Në Qendrën e Trajnimit për Kërkim-Shpëtim të FSK-së, në Pomozatin, është mbajtur ceremonia e certifikimit të tetë pjesëtarëve të FSK-së, të cilët kanë ...
Krasniqi: LDK s’mund ta rrëzojë Qeverinë as pas tre vjetësh

Krasniqi: LDK s’mund ta rrëzojë Qeverinë as pas tre vjetësh

Memli Krasniqi beson se Lidhja Demokratike e Kosovës nuk ka fuqi për ta rrëzuar Qeverinë e Kosovës, as tash e as pas tre vjetësh. Kështu u është pë ...
1 370 371 372 373 374 402 3720 / 4016 POSTS