Category: KURIOZITETE

1 53 54 55547 / 547 POSTS
Netflix i nënshtrohet censurës saudite

Netflix i nënshtrohet censurës saudite

Platforma transmetuese digjitale “Netflix” ka hequr nga shërbimi i saj në Arabinë Saudite një episod të një shfaqjeje satirike gjatë së cilit kritikoh ...
Zbulohet misteri prapa shkronjës “X” në pëllëmbën e dorës suaj

Zbulohet misteri prapa shkronjës “X” në pëllëmbën e dorës suaj

Kiromancia është arti i leximit dhe më pas paragjykimit e interpretimit të linjave dhe shenjave të ndryshme që janë në pëllëmbët e duarve. Ky llo ...
Rrugët plot ngjyra të Europës [Foto]

Rrugët plot ngjyra të Europës [Foto]

Nga qytetet e bukura dhe fshatrat e largëta deri tek ndërtesat e pazakonta dhe shtëpitë e peshkatarëve, Europa është një thesar i vendeve me plot ngjy ...
Shkenca: Shenjat që tregojnë se jeni më të mençur sesa shoqëria juaj

Shkenca: Shenjat që tregojnë se jeni më të mençur sesa shoqëria juaj

Si e dini nëse dikush është i mençur? Sipas shkencëtarëve, nuk ka nevojë që ta futni askënd në teste për matjen e inteligjencës, pasi që ka disa shenj ...
Origjina e fjalës “dollar”

Origjina e fjalës “dollar”

Origjina e fjalës “dollar” vjen nga Roma e lashtë. Një minierë argjendi ne Bohemi ishte baza kryesore për prodhimin e monedhave të Romës. Vendi ...
Mënyra më e sigurt për të ecur mbi akull është duke e imituar pinguinin

Mënyra më e sigurt për të ecur mbi akull është duke e imituar pinguinin

Me ardhjen e dimrit, njerëzit të cilët jetojnë në zona më të akullta duhet ta ushtrojnë veten se si të ecin në sipërfaqe rrëshqitëse. Për disa, kjo ...
Depresioni mes babit dhe vajzës është i lidhur ngushtë

Depresioni mes babit dhe vajzës është i lidhur ngushtë

Një vajzë adoleshente është në rrezik të problemeve shëndetësore mendore, nëse babai i saj ka përjetuar depresion pas lindjes, thotë një hulumtim i fu ...
1 53 54 55547 / 547 POSTS