Category: KURIOZITETE

1 44 45 46458 / 458 POSTS
Lani fytyrën me këtë dhe thuani lamtumirë rrudhave dhe puçrave

Lani fytyrën me këtë dhe thuani lamtumirë rrudhave dhe puçrave

Në një periudhë të jetës sonë, të gjithë ne do të ballafaqohemi me probleme të lëkurës. Megjithatë, shumë prej nesh ndahet i dëshpëruar me trajti ...
Netflix i nënshtrohet censurës saudite

Netflix i nënshtrohet censurës saudite

Platforma transmetuese digjitale “Netflix” ka hequr nga shërbimi i saj në Arabinë Saudite një episod të një shfaqjeje satirike gjatë së cilit kritikoh ...
Zbulohet misteri prapa shkronjës “X” në pëllëmbën e dorës suaj

Zbulohet misteri prapa shkronjës “X” në pëllëmbën e dorës suaj

Kiromancia është arti i leximit dhe më pas paragjykimit e interpretimit të linjave dhe shenjave të ndryshme që janë në pëllëmbët e duarve. Ky llo ...
Rrugët plot ngjyra të Europës [Foto]

Rrugët plot ngjyra të Europës [Foto]

Nga qytetet e bukura dhe fshatrat e largëta deri tek ndërtesat e pazakonta dhe shtëpitë e peshkatarëve, Europa është një thesar i vendeve me plot ngjy ...
Shkenca: Shenjat që tregojnë se jeni më të mençur sesa shoqëria juaj

Shkenca: Shenjat që tregojnë se jeni më të mençur sesa shoqëria juaj

Si e dini nëse dikush është i mençur? Sipas shkencëtarëve, nuk ka nevojë që ta futni askënd në teste për matjen e inteligjencës, pasi që ka disa shenj ...
Origjina e fjalës “dollar”

Origjina e fjalës “dollar”

Origjina e fjalës “dollar” vjen nga Roma e lashtë. Një minierë argjendi ne Bohemi ishte baza kryesore për prodhimin e monedhave të Romës. Vendi ...
Mënyra më e sigurt për të ecur mbi akull është duke e imituar pinguinin

Mënyra më e sigurt për të ecur mbi akull është duke e imituar pinguinin

Me ardhjen e dimrit, njerëzit të cilët jetojnë në zona më të akullta duhet ta ushtrojnë veten se si të ecin në sipërfaqe rrëshqitëse. Për disa, kjo ...
Depresioni mes babit dhe vajzës është i lidhur ngushtë

Depresioni mes babit dhe vajzës është i lidhur ngushtë

Një vajzë adoleshente është në rrezik të problemeve shëndetësore mendore, nëse babai i saj ka përjetuar depresion pas lindjes, thotë një hulumtim i fu ...
1 44 45 46458 / 458 POSTS