Category: KURIOZITETE

1 40 41 42 43 44 46 420 / 458 POSTS
Kjo është puna që paguhet 84,000 euro në vit, por askush nuk e do

Kjo është puna që paguhet 84,000 euro në vit, por askush nuk e do

Një vend pune në Zelandën e Re ofron 84,000 euro të ardhura në vit, por si duket askush nuk është i interesuar të aplikojë për të. Mund të duke ...
Depilim pa dhimbje dhe siklet, vetëm duke ndjekur këto udhëzime

Depilim pa dhimbje dhe siklet, vetëm duke ndjekur këto udhëzime

Një nga problemet fizike të cdo gruaje është depilimi! Problemi më i bëzdisshëm por pothuajse i përditshëm. Ky proces ose do të ketë shumë dhimbj ...
Zgjedhet vendi më i mirë për kualitetin e jetesës

Zgjedhet vendi më i mirë për kualitetin e jetesës

Kanadaja është emëruar vendi i parë më i mirë në botë. Ky çmim shkon në vitin 2019 për Cilësinë e Jetesës për vitin e katërt me radhë për shtetin ...
Ndryshimet klimatike rrezikojnë zhdukjen e varieteteve të kafesë

Ndryshimet klimatike rrezikojnë zhdukjen e varieteteve të kafesë

Temperaturat në rritje, ndryshimet në sezonin e reshjeve dhe sëmundjet e shkaktuara nga parazitët po kërcënojnë kultivimin e kafesë në mbarë botën. ...
Zgjidhet misteri i zëvendësit të Adolf Hitlerit, Rudolf Hess

Zgjidhet misteri i zëvendësit të Adolf Hitlerit, Rudolf Hess

Një teori e hershme konspiracioni, sipas së cilës krimineli nazist i luftës, Rudolf Hess, ishte zëvendësuar në burg nga një sozi, më në fund do të mun ...
Gjysma e banorëve në fshatra të Shqipërisë jetojnë në varfëri

Gjysma e banorëve në fshatra të Shqipërisë jetojnë në varfëri

Pabarazia në Shqipëri është ulur përgjatë dekadës së fundit, por gati gjysma e popullsisë në fshat vazhdon të jetojë në varfëri. Koeficineti Gini, i ...
Arsyet përse femrat i duan meshkujt më të vjetër

Arsyet përse femrat i duan meshkujt më të vjetër

Nuk është sekret që skenaristët e Hollivudit duan të bashkojnë burrat e moshuar me gratë e reja. Duke filluar nga 51-vjeçari Tom Kruz, 51 vjeçar, ...
Testi i gjakut që mund të zbulojë Alzheimerin 16 vjet më herët

Testi i gjakut që mund të zbulojë Alzheimerin 16 vjet më herët

Një analizë e thjeshtë e gjakut mund të parashikojë nëse një pacient do të zhvillojë sëmundjen e Alzheimerit deri në 16 vjet përpara fillimit të simpt ...
Sa zgjat dita në Saturn? Shkencëtarët më në fund e kanë përgjigjen

Sa zgjat dita në Saturn? Shkencëtarët më në fund e kanë përgjigjen

Zgjidhet një nga misteret e Saturnit. Dhjetë orë, 33 minuta dhe 38 sekonda zgjat një ditë në planetin e Saturnit. Ky është rezultati më i fundi ...
Kjo bukë përmban insekte të bluara dhe arsyeja është interesante

Kjo bukë përmban insekte të bluara dhe arsyeja është interesante

Në shoqëri si ajo shqiptare, insektet luftohen, por në shoqëri të tjera përdoren si ushqim. Risia më e fundit është një bukë e gatuar nga mielli i ins ...
1 40 41 42 43 44 46 420 / 458 POSTS