Category: KURIOZITETE

1 21 22 23 24 25 40 230 / 392 POSTS
Vajza më leshatake në botë, rruan fytyrën për tu martuar me dashurinë e jetës

Vajza më leshatake në botë, rruan fytyrën për tu martuar me dashurinë e jetës

Një adoleshente nga Tailanda, që më herët ka thyer rekord botëror për ‘vajzën më leshatake’, ka rruar fytyrën e saj, në mënyrë që të martohet me ‘dash ...
Gabimi që shpesh e bëjmë me telefon, 20-vjeçares ia mori jetën

Gabimi që shpesh e bëjmë me telefon, 20-vjeçares ia mori jetën

Një 20-vjeçare në Rusi ka ndërruar jetë në tualet pasi përdori një celular të vënë në karikim në një prizë aty pranë. E reja, që është identifiku ...
Zgjedh një numër dhe zbulo gjëra të veçanta për veten

Zgjedh një numër dhe zbulo gjëra të veçanta për veten

Nëse numri juaj i preferuar është një numër dy ose tre shifror, thjesht lexoni të gjitha numrat e përfshirë në numrin tuaj. Për shembull, në qoft ...
Vendi në të cilin taksistët dhe kuzhinierët paguhen më shumë sesa doktorët e inxhinierët

Vendi në të cilin taksistët dhe kuzhinierët paguhen më shumë sesa doktorët e inxhinierët

Kuba është vendi i vetëm në botë ku shoferët e taksisë dhe kuzhinierët paguhen me shuma më të mëdha parash sesa inxhinierët e doktorët. Kjo, si r ...
Gabimi në tualet që po ua shkakton këtë sëmundje mendore

Gabimi në tualet që po ua shkakton këtë sëmundje mendore

Një zakon i përhershëm në tualet mund të shkaktojë sëmundjen e Parkinsonit. Sëmundja e Parkinsonit është një gjendje shëndetësore ku pjesët e tru ...
Kosovarët më jetëshkurtrit në Ballkan, shkak problemet mjedisore

Kosovarët më jetëshkurtrit në Ballkan, shkak problemet mjedisore

Në diskutimin për mjedisin dhe shëndetin, me fokus në ndotjen e ajrit u kërkua që të merren hapa konkret në përmirësimin e gjendjes së mjedisit, si pa ...
Studimi: Fëmijët që jetojnë pranë rrugëve kryesore, kanë më shumë gjasa të kenë vonesa në zhvillim

Studimi: Fëmijët që jetojnë pranë rrugëve kryesore, kanë më shumë gjasa të kenë vonesa në zhvillim

Rrugët kryesore shpesh shkaktojnë që prindërit të shqetësohen për sigurinë fizike të fëmijëve të tyre, por mund të ketë shqetësime të tjera. Fëmi ...
Pagat në Shqipëri sa 30% i Gjermanisë, kështu kanë ndryshuar në 19 vite

Pagat në Shqipëri sa 30% i Gjermanisë, kështu kanë ndryshuar në 19 vite

Dinamika më e fundit e konvergjencës së të ardhurave (2013-2018) ishte dukshëm më e fortë në Rumani, me një rritje prej pothuajse 9 pikë përqindjeje k ...
Jetëgjatësia në botë është rritur për pesë vjet e gjysmë

Jetëgjatësia në botë është rritur për pesë vjet e gjysmë

Jetëgjatësia në botë është rritur për pesë vjet e gjysmë mes viteve 2000 dhe 2016, ka njoftuar Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH), duke theksua ...
Misteri i telefonave në breg zgjidhet pas 30 vitesh

Misteri i telefonave në breg zgjidhet pas 30 vitesh

Prej më shumë se 30 vitesh, telefonë të verdhë Garfield kanë dalë në brigjet franceze duke hutuar banorët lokalë dhe pastruesit e plazhit, që duket se ...
1 21 22 23 24 25 40 230 / 392 POSTS