Category: HAPSIRË E SPONZORUAR

1 2 3 10 / 28 POSTS
MPMS dhe IP me plan operativ në ndërmitari, pezullohet puna në mbi 30 vendpunishte

MPMS dhe IP me plan operativ në ndërmitari, pezullohet puna në mbi 30 vendpunishte

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), përmes Inspektoratit të Punës (IP), në vazhdën e angazhimeve dhe masave të ndërmarra për rritjen e si ...
Zëvendësministri Dukolli mori pjesë në tryezën “Mekanizmat institucional për mbrojtjen e punëtorëve”

Zëvendësministri Dukolli mori pjesë në tryezën “Mekanizmat institucional për mbrojtjen e punëtorëve”

Zëvendësministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Çerkin Dukolli, mori pjesë sot tryezën  e organizuar nga Instituti i Kosovës për Qeverisje Lokale dhe ...
Ministri Reçica takon të riatdhesuarit, përfitues të programit të vetëpunësimit

Ministri Reçica takon të riatdhesuarit, përfitues të programit të vetëpunësimit

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, takoi sot disa qytetarë të riatdhesuar, të cilët janë përfitues të Programit të Vetëpunësimit ...
Ministri Reçica takoi kryetarin e Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat

Ministri Reçica takoi kryetarin e Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica priti sot në takim kryetarin e Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat, Jusuf Azemi. Reçic ...
Zëvendëskryeministri Fatmir Limaj dhe zëvendësministri Çerkin Dukolli përuruan punimet e objektit për banim social në Malishevë

Zëvendëskryeministri Fatmir Limaj dhe zëvendësministri Çerkin Dukolli përuruan punimet e objektit për banim social në Malishevë

Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Kosovës, Fatmir Limaj dhe zëvendësministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Çerkin Dukolli, inauguruan sot fillimin  ...
Ministri Reçica: Zëri i Vasfijes theu heshtjen që na përcolli për shumë vite

Ministri Reçica: Zëri i Vasfijes theu heshtjen që na përcolli për shumë vite

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica priti sot në takim Vasfije Krasniqi- Goodman, viktimë e dhunës seksuale gjatë luftës së fundit ...
Ratifikohen marrëveshjet për sigurime sociale me Zvicrën dhe Belgjikën

Ratifikohen marrëveshjet për sigurime sociale me Zvicrën dhe Belgjikën

Deputetët e Kuvendit të Kosovës sot votuan ratifikimin e dy marrëveshjeve në fushën e sigurimeve sociale, ajo me Konfederatën e Zvicrës dhe Mbretërinë ...
Reçica për mediet gjermane “Lehtësoni procedurat burokratike për kosovarët”

Reçica për mediet gjermane “Lehtësoni procedurat burokratike për kosovarët”

Njëra ndër gazetat më prestigjioze në Gjermani, ‘Süddetusche Zeitun’, si dhe media të tjera gjermane i kushtuan vëmendje vizitës së Ministrit të Punës ...
MPMS do të hartojë strategji për të adresuar problemet e shëndetit dhe sigurisë në punë

MPMS do të hartojë strategji për të adresuar problemet e shëndetit dhe sigurisë në punë

Zëvendësministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Çerkin Dukolli, mori pjesë në tryezën e organizuar nga Rrjeti i Edukatorëve Bashkëmoshatarë dhe Qendr ...
Reçica takoi përfaqësuesit e Bankës Botërore, diskutuan për reformat në fushën sociale

Reçica takoi përfaqësuesit e Bankës Botërore, diskutuan për reformat në fushën sociale

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, priti sot në takim përfaqësues të Bankës Botërore, me të cilët diskutuan rreth ecurisë së ref ...
1 2 3 10 / 28 POSTS