Category: ARGËTIM

1 48 49 50 51 500 / 507 POSTS
Shikon shpesh të njëjtin person në ëndërr? Ka një mister që duhet ta dish

Shikon shpesh të njëjtin person në ëndërr? Ka një mister që duhet ta dish

Ëndrrat na ndjekin gjatë gjithë jetës, me sy hapur apo me sy mbyllur. Të parat, në mënyrë të vullnetshme, i drejtojmë si t’i duam dhe ku t’i duam, por ...
“Zhveshja” e policeve zgjidhja e Libanit për të tërhequr turistë

“Zhveshja” e policeve zgjidhja e Libanit për të tërhequr turistë

Libani pretendon se ka gjetur një zgjidhje mjaft interesante për të përmirësuar imazhin e vendit dhe për të rritur joshur turistët. Në qytetin Br ...
Momenti kur 3 të dashurat e bëjnë për spital “Casanovën” kinez

Momenti kur 3 të dashurat e bëjnë për spital “Casanovën” kinez

Një burrë në në juglindje të Kinës ishte në lidhje me tre gra në të njëjtën kohë, por është kapur. Tri të dashurat e tij treguan se burri, i iden ...
Të gjitha vajzat kur janë ndarë nga i dashuri i kanë kaluar këto faza!

Të gjitha vajzat kur janë ndarë nga i dashuri i kanë kaluar këto faza!

Fatkeqsisht,ashtu si bashkimet edhe ndarjet janë pjesë e jetës dhe jo gjithmonë mund ti shmangim sado që përpiqemi. Por vajzat janë natyrë që e p ...
Këto gjëegjëza janë krijuar për fëmijë, por të rriturit nuk arrijnë dot t’i zgjidhin

Këto gjëegjëza janë krijuar për fëmijë, por të rriturit nuk arrijnë dot t’i zgjidhin

Këto gjeagjëza janë krijuar për fëmijë , por të rriturit duket sikur nuk arrijnë dot t’i zgjidhin. I gjeni dot përgjigjet e sakta? Përgjigjet i k ...
Në jetë kemi dy dashuri të mëdha, mësoni cilat janë ato

Në jetë kemi dy dashuri të mëdha, mësoni cilat janë ato

Dikush me të cilin do të martohesh ose do të jetosh përgjithmonë, mund të jetë babai ose nëna e fëmijëve tuaj: me këtë person do të merrni kuptimin më ...
Ka ardhur koha e pushimeve!

Ka ardhur koha e pushimeve!

Ka ardhur koha e pushimeve! Fëmijët kanë filluar pushimin e tyre shkollor dymujor dhe shumë familje tashmë janë të preokupuar se cili është vendi idea ...
Fakte shokuese: Hitleri nuk e filloi luftën për shkak të hebrenjve, por për shkak të Biblës!

Fakte shokuese: Hitleri nuk e filloi luftën për shkak të hebrenjve, por për shkak të Biblës!

Disa historianë argumentojnë se udhëheqësi i Rajhut të Tretë kishte një fiksim mbi objektin “magjik” të quajtur “Shtiza e fatit”. Ushtarët nazist ...
Qyteti ku njerëzit jetojnë pa fe, pa para dhe pa politikë

Qyteti ku njerëzit jetojnë pa fe, pa para dhe pa politikë

Sapo të lexoni për këtë qytet, do të mendoni se ai ekzistoi shumë kohë më parë, por jo. Ekziston ende një vend në botë ku mund të jetoni, të themi jo ...
5 gabimet dhe pasiguritë e përditshme që po dëmtojnë marrëdhënien tuaj

5 gabimet dhe pasiguritë e përditshme që po dëmtojnë marrëdhënien tuaj

Kur jeta seksuale bëhet e mërzitshme, femrat e kanë më të lehtë të nxjerrin një listë me dobësitë e partnerit të tyre, por harrojnë se kanë edhe ato g ...
1 48 49 50 51 500 / 507 POSTS