Category: ARGËTIM

1 43 44 45 46 47 450 / 462 POSTS
Qëndrimi jashtë mund të ulë rrezikun nga diabeti

Qëndrimi jashtë mund të ulë rrezikun nga diabeti

Qëndrimi në ambient të hapur mund të zvogëlojë rrezikun e diabetit të tipit 2, sëmundjeve të zemrës, presionit të lartë të gjakut dhe madje edhe str ...
Studimi që tronditi botën e psikiatrisë [Video]

Studimi që tronditi botën e psikiatrisë [Video]

Gjatë viteve 1960, një sërë specialistësh të njohur si ‘’antipsikiatër’’ sfiduan parimet themelore të psikiatrisë. Ky grup jozyrtar psikiatrish, psiko ...
Dielli ndihmon në jetën seksuale

Dielli ndihmon në jetën seksuale

Kush nuk e do kalimin e kohës në diell? Vetëm një orë në diell është e mjaftueshme për të ngrohur gjërat në dhomën e gjumit për burrat dhe gratë. Kjo ...
Çka i bën stresi organizimit tonë

Çka i bën stresi organizimit tonë

Stresi kronik mund të afektojë negativisht sistemin tuaj të imunitetit, duke ju bërë më të ndjeshëm ndaj sëmundjeve dhe infeksioneve. Instituti i ...
Metoda e çmendur e pastrimit të veshëve me qiri

Metoda e çmendur e pastrimit të veshëve me qiri

Të pastrosh veshin nga dylli me shkopinj nuk po konsiderohet metoda më e mirë, madje shpesh po quhet edhe si e rrezikshme. Por të pastruar e vesh ...
Shikon shpesh të njëjtin person në ëndërr? Ka një mister që duhet ta dish

Shikon shpesh të njëjtin person në ëndërr? Ka një mister që duhet ta dish

Ëndrrat na ndjekin gjatë gjithë jetës, me sy hapur apo me sy mbyllur. Të parat, në mënyrë të vullnetshme, i drejtojmë si t’i duam dhe ku t’i duam, por ...
“Zhveshja” e policeve zgjidhja e Libanit për të tërhequr turistë

“Zhveshja” e policeve zgjidhja e Libanit për të tërhequr turistë

Libani pretendon se ka gjetur një zgjidhje mjaft interesante për të përmirësuar imazhin e vendit dhe për të rritur joshur turistët. Në qytetin Br ...
Momenti kur 3 të dashurat e bëjnë për spital “Casanovën” kinez

Momenti kur 3 të dashurat e bëjnë për spital “Casanovën” kinez

Një burrë në në juglindje të Kinës ishte në lidhje me tre gra në të njëjtën kohë, por është kapur. Tri të dashurat e tij treguan se burri, i iden ...
Të gjitha vajzat kur janë ndarë nga i dashuri i kanë kaluar këto faza!

Të gjitha vajzat kur janë ndarë nga i dashuri i kanë kaluar këto faza!

Fatkeqsisht,ashtu si bashkimet edhe ndarjet janë pjesë e jetës dhe jo gjithmonë mund ti shmangim sado që përpiqemi. Por vajzat janë natyrë që e p ...
Këto gjëegjëza janë krijuar për fëmijë, por të rriturit nuk arrijnë dot t’i zgjidhin

Këto gjëegjëza janë krijuar për fëmijë, por të rriturit nuk arrijnë dot t’i zgjidhin

Këto gjeagjëza janë krijuar për fëmijë , por të rriturit duket sikur nuk arrijnë dot t’i zgjidhin. I gjeni dot përgjigjet e sakta? Përgjigjet i k ...
1 43 44 45 46 47 450 / 462 POSTS