Capello me kritika të ashpra ndaj Milanit dhe qeverisë italiane

Capello me kritika të ashpra ndaj Milanit dhe qeverisë italiane

Fabio Capello është treguar i pamëshirshëm kundrejt Milanit dhe qeverisë italiane.

Ish-trajneri i kuqezinjve ka bërë disa deklarata thumbuese gjatë një interviste të dhënë në televizionin  Radio 1.

“Kuqezinjtë? Do të më pëlqente ta kuptoja ku po shkojnë, pak a shumë si qeveria”, ka thënë Capello.

“Kush është më keq? Milani akoma nuk ka lëvizur, ndërsa qeveria lëviz nga të gjitha anët pa pasur një ide të qartë. Kështu që mund të thuhet se Milan është pak më mirë”.

 

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19