Autosalloni që ofron vetura me km 00 për rent në Airoport dhe në Malishevë [Video]

Autosalloni që ofron vetura me km 00 për rent në Airoport dhe në Malishevë [Video]

Për herë të parë në Kosovë ofrohen vetura me KM 00 për Rent nga Autosalloni “Ismajli” i cili është në Airoportin ndërkombëtar “Adem Jashari” dhe në Malishevë.

Në Kosovë jemi mësuar që veturat që ne i marrim me qera të na ofrohen shumica e “shkatërruar” dhe jo të sigurta për vozitjen që na ofrojnë, por një autosallon ka filluar të ndryshoj tregun në vent i cili ofron vetura të reja nga të gjitha llojet dhe modelet.

Info. Rent-a-Car “Ismajli” Tel 📞 +37744302558, Tel 📞 +38649565731

 

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19