Arti nuk ka limite, këso tatuazhe nuk keni parë asnjëherë

Arti nuk ka limite, këso tatuazhe nuk keni parë asnjëherë

Ky artist bën një punë të mrekullueshme duke krijuar tatuazhe “realiste.”

Ato janë tatuazhe! Por, nëse i shikoni më afër janë të padallueshme me fotografitë. Dhe kjo ju lë të kuptoni se ky artistë bënë një punë të mrekullueshme.

Oleg quhet artisti dhe punon me tatuazhe për më shumë se 16 vjet dhe është i  specializuar në realitetin e fotografive, transmeton lajm.net.

Video më poshtë:

 

COMMENTS