Argëtimi në park kthehet në tragjedi, video tronditëse

Argëtimi në park kthehet në tragjedi, video tronditëse

Një ditë argëtimi në park për disa të rinj është kthyer në një tragjedi.

Kjo pasi lavjerrësi ku ata kishin hipur për tu argëtuar thyhet në mes dhe bie në tokë.

Si pasojë përplasjen humbi jetën një vajzë 19 vjeçe dhe u plagosën dhjetëra të tjerë.

Tragjedia ndodhi në Jizzakh, Uzbekistan.

 

 

COMMENTS