Anxhelina tregon gjoksin, paralajmëron ata që flasin pas shpinës

Anxhelina tregon gjoksin, paralajmëron ata që flasin pas shpinës

Bukuroshja dhe këngëtarja Anxhelina Hadërxhonaj ka bërë një shëtitje sot dhe duket se e ka pasur shumë nxehtë në Los Angeles.

Bukuroshja derisa shihet se është në shëtitje ka postuar dy fotografi ku në njërën shihen pothuajse gjysma e gjinjve të saj.

“Flasin pas shpinës sime por kur ata me shohin me respektojnë”, ka thënë ajo.

Anxhelina është duke tentuar për të vazhduar karrierën e saj në Amerikë, derisa nuk është shumë aktive me karrierë në trojet shqiptare.

 

 

COMMENTS