Amy Klobuchar zyrtarizon kandidaturën për zgjedhjet e vitit 2020

Amy Klobuchar zyrtarizon kandidaturën për zgjedhjet e vitit 2020

Senatorja demokrate nga Minnesota ka njoftuar se do të garojë për presidente në zgjedhjet e vitit 2020.
Klobuchar, ish-prokurore, tha se po garon ‘për të gjithë ata që dëshirojnë tu njihet puna’.

58 vjeçarja hynë në mesin e Elizabeth Warren, Kamala Harris dhe Tulsi Gabbard të cilët tashmë kanë njoftuar se do t’i hyjnë kësaj gare.

 

 

COMMENTS