48 të lënduar nga sulmi me armë zjarri në Zelandë të Re

48 të lënduar nga sulmi me armë zjarri në Zelandë të Re

Spitali i Christchurch në Zelandën e Re është duke trajtuar 48 të lënduar nga sulmi me armë zjarri.
Në mesin e tyre janë fëmijë dhe të rritur.

Lëndimet të disa janë më të lehta dhe tek disa janë më të rënda, sipas një deklarate nga David Meates, Kryeshefi Ekzekutiv i Bordit të Shëndetit të Qarkut Canterbury.

Rreth 200 anëtarë të familjes janë në shtëpi duke pritur lajme për të dashurit e tyre.

 

COMMENTS