3880 raste aktive me Covid, si krahasohet Kosova me vendet e rajonit?

3880 raste aktive me Covid, si krahasohet Kosova me vendet e rajonit?

Vala e dytë e koronavirusit të ri ka filluar në gjithë kontinentin europian, ndërkohë shumë shtete kanë filluar të marrin masa të reja për të luftuar shpërndarjen e virusit.

Kosova prej të hënës do të fillojë masat e reja të prezantuara nga Qeveria e re. Edhe vendet tjera të rajonit kanë filluar me masa. Kjo është gjendja në Kosovë dhe rajon:

Kosova: Gjithsej raste: 20.179, raste në 24 orët e fundit: +337, vdekjet: 688, vdekje në 24 orët e fundit: +7, të shëruar: 15.611, raste aktive: 3.880, total testime: 95.774;

Shqipëria: Gjithsej raste: 21,202, raste në 24 orët e fundit: +327, Vdekjet: 518, vdekje në 24 orët e fundit: +9, të shëruar: 11,246, raste aktive: 9,438, total testime: 122,293

Mali i Zi: Gjithsej raste: 18,714, raste në 24 orët e fundit: +373, vdekjet: 313, vdekjet në 24 orët e fundit: +12, të shëruar: 14,216, raste aktive: 4,185, total testime: 91,169;

Maqedonia e Veriut: Gjithsej raste: 32,436, raste në 24 orët e fundit: +864, vdekje: 1,004, vdekje në 24 orët e fundit: +10, të shëruar: 21,090, raste aktive: 10,342, total testime: 251,848;

Serbia: Gjithsej raste: 48,403, raste në 24 orët e fundit: +1,449, vdekje: 826, vdekje në 24 orët e fundit: +6, të shëruar:31,536, raste aktive: 16,041, total testime: 1,345,170;

Bosnja e Hercegovina: Gjithsej raste: 51,505, raste në 24 orët e fundit: +1,415, vdekje: 1,248, vdekje në 24 orët e fundit: +14, të shëruar: 28,194, raste aktive: 22,063, total testime: 318,213

 

COMMENTS