21 shqiptarë në pranga, goditet banda e prostitucionit në Itali

21 shqiptarë në pranga, goditet banda e prostitucionit në Itali

Shfrytëzimi i rëndë i prostitucionit.

Kjo është akuza kundër njëzet e dy personave te arrestuar nga policia ne Milano.

Mediat italiane bejne me dije se ne aksionin e finalizuar kete mengjes, jane vene ne prange 22 persona, te gjithe shqiptare, pervec nje gruaje rumune.

Policia ben me dije se ata e kishin te mireorganizuar aktivitetin kriminal. Ata shfrytëzonin vajzat në zonat Brianza dhe Como. Aksioni per kapjen e tyre u krye ne gjithe Lombardinë.

 

COMMENTS