1925: Serbët masakrojnë 5 shqiptarë dhe pozojnë me trupat e tyre në Prizren

1925: Serbët masakrojnë 5 shqiptarë dhe pozojnë me trupat e tyre në Prizren

Për herë të parë është publikuar një fotografi të shqiptarëve të vrarë nga serbët në qytetin e Prizrenit në vitin 1925.

Fotografia është gjetur në arkivin serb, në foto shihen 5 shqiptarë të vrarë nga ushtarët serbë dhe më pas ekspozohen në qytetin e Prizrenit, në vitin 1925.

Kjo foto ka tmerruar të gjithë!

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19